Och vinnaren är…

0

79c9fa0943931393cc47b82617d9dcb5

Jag hade ju en tävling häromdagen. Man kunde vinna den coola fågelholken från Coolstuff.se värd ca 1 400kr. Tävlingen gick så där, jag har ju inte miljoner läsare. Men efter lite tjat och gnat så deltog i alla fall några. 

Alla hade så himla bra tips att jag börjar fundera på att ta till mig av alla. Det borde ni också göra.

Men någon måste vinna och denna gången blev det Lelle, Marja-Leena.

1. Cederträ
2. Vi har grävt ner trädgårdsslangen till växthuset för att slippa dra den fram och tillbaka varje gång det ska vattnas eller flytta på den när gräset ska klippas. Ser man bara till att tömma slangen inför vintern kan den få ligga kvar där året runt och när gräset väl vuxit där man grävt syns det inte ens :)

Jag vet inte hur många gånger jag svär över den där jävla slangen som är överallt. Kombinerar du detta med tex den übersmarta vattenspridaren (som kan grävas ner med) så behöver du inte alls bry dig..

 

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *