OM ATT BLI VALD TILL TOPPBLOGG SOM TECHBLOGGARE

OM ATT BLI VALD TILL TOPPBLOGG SOM TECHBLOGGARE

När jag började blogga var det hett med olika ”awards” och vi på Lilla Gumman vann faktiskt ett år. Men nu då? Det dog liksom lite och jag är ganska glad för det för just techbloggarna blev utstötta och fick i många år inte delta. 

Ett företag som försöker nå en bred marknad med mobilprodukter har precis skapat en sida där de utsett några bloggare och givit dem en ”vinst-titel” inom olika områden. Jag är oklar med varför men jag är tacksam för att jag fick vara en del av det. Jag ingår i tech-bloggar och delar min vinst med andra och framförallt med min favorit Teknifik. 

LÄNK till My Trendy Phone som ligger bakom detta.

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *