Top tech influencers in Europe – by Enterie

Top tech influencers in Europe – by Enterie

0

Top tech influencers in Europe – by Enterie

Döm om min förvåning när jag fick en tweet jag var taggad i och sedermera såg mig på en lista som jag trots allt känner mig stolt över. 

Visst, vem som helst kan skapa en lista och slänga på namn men jag tycker ändå att jag känner mig stolt över denna. Av all tid jag lagt ner i snart 10 år på detta så känns det bra att få uppmärksamhet, oavsett hur och var. Denna listan gäller top-influencers i Europa inom teknikvärlden (Top tech influencers in Europe) och min svenska kollega Elin Häggberg är också med.

Det här inleder listan:

”De håller sina fingrar på pulsen inom teknik. De testar produkter och tjänster, observerar marknaden och kommenterar den aktuella utvecklingen. De publicerar mestadels online, men är också ofta närvarande i traditionella medier. Deras åsikter läses noggrant av hundratusentals regelbundna konsumenter, liksom av verkställande direktörer för de största tekniska företagen. Vilka är de mest inflytelserika människorna inom teknikindustrin i Europa? Kolla in en subjektiv lista som utarbetats av kommunikationsexperter från Enterie, ett internationellt PR-nätverk.”

Du hittar hela lista här!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *