OnePlus 8T – ny flaggskeppsmobil

OnePlus 8T – ny flaggskeppsmobil

0

Något är på gång. OnePlus kommer släppa en ny flaggskeppsmobil inom kort sägs det.. 

OnePlus teasar om nästa släpp som ska vara den 14 oktober kl. 16.00. Då släpper man OnePlus 8T som ska vara en flaggskeppsmobil.

OnePlus fokus ligger alltid på att leverera en snabb och smidig upplevelse för sina användare och erbjuder en oslagbar kombination av kraftfull hårdvara och enkel mjukvara. OnePlus 8T kommer att innehålla en rad nya och förbättrade teknologier som kommer att höja OnePlus-upplevelsen till nya höjder.

– OnePlus strävar alltid efter att implementera den senaste tekniken till våra tekniskt kunniga användare så snart vi känner att den uppfyller våra höga krav. Med den kommande OnePlus 8T höjer vi än en gång ribban för oss själva när det gäller den övergripande användarupplevelsen tack vare några nya funktioner som vi är glada att presentera för första gången i en OnePlus-enhet. Jag är övertygad om att OnePlus 8T kommer återigen att överträffa förväntningarna och leverera en oöverträffad smartphoneupplevelse på flaggskeppsnivå, säger Pete Lau, medgrundare och VD för OnePlus.

Själva lanseringen kommer ske på den här länken https://www.oneplus.com/launch

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *