Xiaomi lanserar Mi 10T-serien

Xiaomi lanserar Mi 10T-serien

Xiaomi lanserar idag tre nya smartphones som ska boosta användarnas kreativitet. Flaggskeppet Mi 10T Pro tar skapande och kreativitet till en ny nivå. Mi 10T levererar förstklassiga upplevelser vid allt från jobb till spel och streaming. Mi 10T Lite gör 5G tillgängligt för alla.

Detta är ett pressutskick och inte skrivet av mig!

Mi 10T och Mi 10T Pro tar kreativitet och utforskande till nya nivåer

Fortsatt ultrahög upplösning från Xiaomi

Xiaomi har haft en betydande roll i definierandet av 108MP kamerasegmentet – från att debutera med världens första 108MP kamera till att lansera en mängd innovationer för foto-programvara bara det senaste året. Mi 10T Pro fortsätter på varumärkets bana med ultrahög upplösning och har både OIS- och 8K-videostöd. Mi 10T erbjuder en imponerande 64MP-huvudkamera. Både Mi 10T Pro and Mi 10T erbjuder dessutom en trippelkamerainställning med en ultravidvinkel på 13MP och en 5MP-makrokamera. Med hjälp av en 20MP-frontkamera så blir det dessutom smidigt för användaren att ta selfies och ha videosamtal.

Mi 10T Pro and Mi 10T innehåller nya dynamiska mjukvarufunktioner för kameran som bygger på Xiaomi’s existerande teknologi. Sex fristående långa exponeringslägen gör att alla kan ta konstnärliga bilder. Moving crowd fokuserar på ett motiv och suddar ut omgivningen och Star Trails skapar en stjärnhimmel-effekt. Photo Clones fångar fyra av dig i en bild. Dessutom erbjuder Timed burst-funktionen oändliga möjligheter till kreativitet, så att användarna kan ställa in foton med en tidsfördröjning som också kan omvandlas till video, medan tre nya fotofilter – Cyberpunk, Gold vibes och Black ice – hjälper att få till den önskade känslan i bilden.

Med sina nya videofunktioner flyttar Mi 10T Pro och Mi 10T fram gränserna ytterligare. Funktionen Video Clones fångar ”två jag” i en video, medan Dual Video kan spela in från enhetens främre och bakre kameror samtidigt, vilket gör den idealisk för att fånga överraskningsmoment. Slutligen så låter Time-lapse funktionen användare att skapa en snabbspolningseffekt för mer engagerande vloggar.

En jämn och smidig framtid med 144Hz AdaptiveSync TrueColor-skärm

Mi 10T Pro och Mi 10T har en av de bästa platta skärmarna som finns tillgängliga på marknaden idag, med en branschledande 144Hz uppdateringsfrekvens vid start. Vanligtvis så medför en sådan hög uppdateringsfrekvens hög strömförbrukning och inkonsekvent bildhastighet, men Xiaomis AdaptiveSync-skärm anpassas automatiskt till innehållets bildfrekvens. Den garanterar en sömlös upplevelse och optimal batterianvändning vid allt från filmvisning på 48Hz till spelande på 144Hz. Med hjälp av Motion Estimation, Motion compensation-teknik (MEMC), så förbättras bildkvaliteten ytterligare då enheterna för in fler bildrutor vilket ger en mjukare videoupplevelse.

Med en P3-färgskala och TrueColor erbjuder skärmen extremt brett utbud och exakta färger. Läsläget på 3.0 simulerar en pappersstruktur för att skydda dina ögon medan Sunlight display 3.0 automatiskt förbättrar kontrasten och justerar dynamisk färgmättnad utomhus. Med en inbyggd 360° ljussensor kan skärmen på ett intelligent sätt justera ljusstyrkan – även i bakgrundsbelysta förhållanden.

Boosta kreativiteten med Qualcomm® Snapdragon 865™

Förankrat i flaggskeppet Qualcomm® Snapdragon 865™, erbjuder Mi 10T Pro och Mi 10T extrem strömeffektivitet, prestanda och 5G-uppkoppling. Xiaomi har inkluderat ett brett utbud av 5G-band, vilket garanterar kompatibilitet med fler nätverk på fler platser än tidigare. Användare kommer också att uppleva spel på stationär nivå tack vare Qualcomm® Adreno ™ 650 GPU. Tillsammans med UFS3.1 och LPDDR4 så visar enheterna upp branschledande smartphone-ROM och RAM.

Massivt 5,000mAh (typ)-batteri med nya funktioner för att säkerställa laddat batteri hela dagen

Mi 10T Pro och Mi 10T har ett av Xiaomis största flaggskeppsbatterier: massiva 5.000 mAh (typ). Med den inbakade batteritekniken får enheterna mer kraft och längre batteritid. När telefonen behöver laddas missar användaren ingenting tack vare MMT(Middle middle tab)-teknologi och en exceptionellt snabb och unikt designad 33W laddningsprocess, som blir ännu bekvämare med den medföljande 33W-laddaren.

Lokala priser och tillgänglighet för Mi 10T Pro och Mi 10T kommer inom kort.

Mi 10T Lite: En kraftfull 5G-telefon utan kompromisser

Höj nivån på ditt fotograferande med en ultra-skarp quad-kamera

Mi 10T Lites quad-kamera har en ultra-skarp 64Mp-huvudlins, 8MP vidvinkel- kamera, 2MP-makrokamera och 2MP-djupsensor för en kristallklar bild, och erbjuder därmed en av de mest proffsiga kamerauppsättningarna i sitt segment. Nya mjukvaruverktyg såsom långa exponeringslägen, Time-laps selfie, Timed Burst och Dual Video gör det möjligt för användaren att ta mer unika och kreativa bilder utan att använda fristående redigeringsprogram. Dessutom tas högkvalitativa selfies med Mi 10 Lites 16MP front-kamera.

Upplev kraften med en jämn och smidig 120Hz AdaptiveSync-skärm

Med en imponerande uppdateringsfrekvens på 120Hz anpassar sig Mi 10T Lite automatiskt till den mest lämpliga uppdateringsfrekvensen beroende på vilken typ av innehåll som visas. Oavsett om du streamar en film, tittar på en TV-serie eller spelar ett mobilspel erbjuder Mi 10T Lite en optimal tittarupplevelse. För den som tycker om att läsa i sin telefon erbjuder Mi 10T Lite, precis som Mi 10 T och Mi 10T Pro, ett läsläge 3.0 som minskar belastningen på ögonen.

Upplev kraften i Qualcomm® Snapdragon™ 750G and 4,820mAh(typ)-batteri

Qualcomm® Snapdragon™ 750G-chipet debuterar i Mi 10T Lite och erbjuder enastående strömeffektivitet, fantastisk AI och snabb prestanda. Med den helt nya 5G-processorn gör Mi 10T Lite 5G tillgängligt för alla. Dessutom gör dess stora 4,820 mAh(typ)-batteri och 33 W snabbladdnings-funktioner att enheten kan vara igång hela dagen.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *