OnePlus lanserar en klocka – OnePlus Watch

OnePlus lanserar en klocka – OnePlus Watch

0

ÄNTLIGEN!! Kärleken för OnePlus telefoner har varit stor genom åren men tjatet om en klocka har hela tiden hängt över dem. 

Även om OnePlus startade med att enbart fokusera på smartphones så har de också utforskat vad deras användare vill använda för enheter tillsammans med deras smartphone. Det blev då naturligt för OnePlus att titta på smartwatches eftersom det ligger i linje med deras ambition om att skapa en sömlös upplevelse. De tycker att en smartwatch ska vara mer än bara en enhet som visar tid eller puls. De tycker att den ska kunna vara en kraftfull enhet som ska förhöja upplevelsen till en ny nivå. Och det går såklart inte heller att bortse från att en smartwatch är den mest efterfrågade enheten från deras OnePlus community.

De vill inte avslöja så mycket just nu men de kan säga så här mycket: ”Vår prioritet för enheter som är en del av OnePlus ekosystem är att erbjuda en snygg design, sömlös anslutning och den bästa användarupplevelsen. Och där gör inte OnePlus Watch något undantag.”

Den kommer att:

  • Ha en snygg och enkel design som står ut från mängden. För oss är ingen detalj för liten.
  • Sömlös anslutning mellan OnePlus smartphone, ljudprodukter, smartwear-enheter och även OnePlus TV för att göra smart kontroll över dessa enheter enkla.
  • Den bästa möjliga upplevelsen till ett rimligt pris för att fler av våra globala OnePlus-användare kan njuta av en enkel och sömlös ansluten upplevelse.

Vill ni veta mer om OnePlus Watch? Missa då inte vårt lanseringevent av OnePlus 9-serien den 23 Mars, klockan 15.00.

Klicka här för att läsa ett inlägg från medgrundare och VD Pete Lau på deras forum.

 Läs mer här!

Your email address will not be published. Required fields are marked *