OnePlus Nord debuterar med Smartphone AR-lansering den 21 juli

OnePlus Nord debuterar med Smartphone AR-lansering den 21 juli

0

Den 21 juli 2020 kommer OnePlus att avslöja den första OnePlus Nord-enheten – det nyaste tillskottet till OnePlus uppställning. OnePlus utmanade branschnormer och höll världens första produktlansering helt och hållet i VR för OnePlus 2. Nu, fem år senare, fortsätter det arvet genom att debutera Nord i världens första AR-smartphonelansering.

OnePlus vill ständigt ge tillbaka till deras lojala community och denna gång är inget undantag. OnePlus vill ge användare spännande och nya upplevelser som är meningsfulla. Det nya formatet tillåter inte bara OnePlus att avslöja Nord på ett nytt sätt, utan utnyttjar också AR-teknik som gör det möjligt för användare att uppleva produkten från säkerheten i sina hem.

– OnePlus Nord representerar en ny början för OnePlus, vilket ger oss en möjlighet att dela vår teknik med fler människor runt om i världen. För den här lanseringen vill vi att alla ska luta sig tillbaka, koppla av och uppleva vår nya telefon för första gången direkt i sitt vardagsrum. Vi tycker att introduktionen av Nord på ett mer personligt och intimt sätt perfekt återspeglar vår ambition att göra OnePlus-upplevelsen mer tillgänglig för användare, säger Paul Yu, chef för OnePlus Nord.

OnePlus Nord AR-lanseringen kan upplevas genom OnePlus Nord AR-appen som finns i Google Play Store och Apple App Store. Lanseringsevenemanget kommer att äga rum klockan 16.00 svensk tid.

Hur du kan använda OnePlus Nord AR-appen

Titta på AR-lanseringen med OnePlus Nord AR-appen på lanseringsdagen

  • Öppna OnePlus Nord AR-appen kl 16.00 svensk tid.
  • Följ instruktionerna på skärmen för att starta AR-upplevelsen.
  • Se till att du har en bra internetanslutning för att slippa avbrott i AR-upplevelsen.

OnePlus har också skapat en fysisk AR-inbjudan, som ger användare en unik praktisk upplevelse av OnePlus Nord-produkten via AR, direkt från sina hem. Följ OnePlus Nord Instagram-kontot (@ oneplus.nord) för att lära dig mer om hur du får en fysisk inbjudan.

Hur man använder OnePlus Nord AR-lanseringsinbjudan

Följ OnePlus Nord Instagram (@oneplus.nord) och OnePlus Nord AR-hemsidan (www.oneplus.com/nord/AR) för kommande uppdateringar.

Ytterligare uppdateringar

Avsnitt 2 av ”New Beginnings”-dokumentären går live 14.00 idag, på OnePlus Nord Instagram-kanal. I veckans avsnitt åker OnePlus Nord-teamet runt för att förstå exakt vad framtida Nord-kunder vill ha i
sin smartphone.

Den 8 juli kommer nästa 900 OnePlus Nord-smartphones att finnas tillgängliga för förbeställning. Precis som med den föregående omgången med förbeställningar kommer OnePlus att ge bort grejer till de första som påbörjar denna nya resa med oss.

Hur man beställer OnePlus Nord i Europa:

  • Gå till https://www.oneplus.com/nord/pre-order.
  • Väl på sidan kan användare betala €20 för att förbeställa sin enhet.
  • Vid förbeställning kommer användarna att få limited edition OnePlus Nord grejer.

Den sista förbeställningsrundan är den 15 juli – håll utkik efter mer information på Instagram (@ oneplus.nord).

 

Läs mer om Oneplus på bloggen!

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *