OnePlus 8 Pro vinner Bästa Smartphone 2020 vid European Hardware Awards

OnePlus 8 Pro vinner Bästa Smartphone 2020 vid European Hardware Awards

0

OnePlus 8 Pro vinner Bästa Smartphone 2020 vid European Hardware Awards

Panelens teknikexperter väljer OnePlus 8 Pro som bästa smartphone 2020, bland världens tio ledande smartphones.

European Hardware Association har meddelat att OnePlus 8 Pro är vinnare av Best Smartphone Award i sin sjätte årliga utmärkelsen. OnePlus 8 Pro, OnePlus senaste flaggskeppsenhet, valdes unisont av expertpanelen som den bästa smarttelefonen 2020 och slog ut 10 top-of-the-line smartphones.

– Vi vill gratulera OnePlus-teamet till OnePlus 8 Pro som fick topplatsen i den bästa smartphone-kategorin i European Hardware Award för 2020. Vi fann OnePlus 8 Pro som den mest värda vinnaren med sin otroliga skärm och prestanda, säger Dennis Bode, chefredaktör på Hardwareluxx.

Läs mitt test på OnePlus 8 Pro

– Vi är hedrade över att få den europeiska hårdvaruföreningens prestigefyllda bästa smartphonepris för OnePlus 8 Pro. På OnePlus arbetar vi hårt för att ständigt skapa den bästa upplevelsen för våra användare, och OnePlus 8 Pro visar vårt engagemang för att dela den bästa tekniken med världen, säger Pete Lau, grundare och vd för OnePlus.

European Hardware Association grundades för sex år sedan och består av nio ledande webbplatser för nyheter och recensioner om teknik med en sammansatt publik av mer än 22 miljoner teknikentusiaster och påverkare. De enskilda testerna som krävs för att skapa dessa funktioner räknas i miljoner. Det är den breda erfarenheten som gör EHA unikt kvalificerade att bedöma den bästa varan som säljs i Europa och utveckla intuitiva, storskaliga forskningskampanjer som ger verklig insikt i marknaden.

Your email address will not be published. Required fields are marked *