OnePlus presenterar nya OnePlus 7T

OnePlus presenterar nya OnePlus 7T

0

OnePlus presenterar idag den mycket efterlängtade OnePlus 7T, med en följsam 90Hz Fluid AMOLED-skärm.

– OnePlus strävar alltid efter att leverera den bästa tekniken och en så snabb och smidig upplevelse som möjligt till sina användare. OnePlus 7T är en kombination av stil och innehåll, med branschledande teknologi och supersmidig 90Hz-skärn, en ny trippelkamera och oöverträffad användarupplevelse, säger Peter Lau, grundare och vd på OnePlus.

Läs tidigare inlägg om OnePlus på bloggen!

Design

Nya OnePlus 7T:s trippelkamera huserar i en polerad ringmodul, likt den hos en DSLR-kamera, vilket skapar en balans mellan chassit och de tre linserna.

OnePlus 7T kommer i två nya färger – frostad silver och glaciärblå.

Skärmen

Med sin responsiva 90Hz-teknologi och den senaste HDR10+-certifieringen är OnePlus Fluid-skärmen inte bara följsam, utan även skarp och klar.

Den förstärks av över 370 optimeringar i OnePlus skräddarsydda OxygenOS, och har en ultra-responsiv touchdesign. Att skrolla i sociala medier eller spela de mest krävande spelen ska gå smidigare än någonsin tidigare.

Tack vare HDR10+-tekniken återger OnePlus 7T djupare svärta och ljusare vitt som gör film, spel och foton ännu mer verklighetstrogna.

Läckta bilder från Android Police

Prestanda

Snabbare, smidigare och mer effektiv. Qualcomm® Snapdragon™ 855 Plus som sitter i OnePlus 7T gör det enklare för användaren att effektivisera de dagliga aktiviteterna och att spela de mest grafiskt krävande spelen och videoklippen.

Tack vare den snabba UFS 3.0-lagringen blir filöverföringen ännu snabbare och det finns gott om utrymme för lagring av filer, bilder, musik och videor. Genom ett optimerat RAM Boost-minne fördelas lagringen på ett intelligent sätt ju mer det används, vilket skapar en allt smidigare prestanda.

Förutom den robusta prestandan har OnePlus 7T också kraftfulla dubbla stereohögtalare som använder Dolby Atmos® för en mer uppslukande och dynamisk film- och spelupplevelse, med eller utan hörlurar.

Dolby Atmos® ljudoptimering ger en skarpare och mer balanserad ljudbild för användaren.

Den nya tekniken kan ladda telefonen på en timme (23 procent snabbare än Warp Charge 30) och samtidigt hålla telefonen sval. Laddningshastigheten är konstant även om användaren spelar grafiskt krävande spel.

Kameran

I den polerade cirkelmodulen finns vår mest avancerade och mångsidiga kamera någonsin, som ger användaren möjlighet att fånga världen i detalj och på språng.

OnePlus 7T är utrustad med en 48-megapixel Sony IMX586, en halv tum stor sensor med en 7P-lins, en bländare på f/1.6 och optisk bildstabilisering. Den kraftfulla sensorn garanterar kvalitetsbilder oavsett vad som fotograferas.

Den primära linsen är utrustad med en 2x zoom lens som ger användaren nya och intressanta fotokompositioner, samt en ultravidvinkel på 16 megapixel.

Det nya kameraläget Macro Mode gör det möjligt att med nya OnePlus7T kunna komma närmre motivet, på ett fokusavstånd om 2,5 cm. Det gör det möjligt att fånga de små detaljerna i livet som annars ofta går obemärkta förbi, som en vacker daggdroppe på ett blomblad.

OnePlus 7T gör det möjligt för användaren att spela in videor samtidigt som man växlar mellan alla tre linser, och samtidigt stabiliserar bilden genom en överlägsen stabiliseringsteknologi.

För att ytterligare förbättra kamerans nattläge är det nu möjligt att även använda ultravidvinkellinsen för att skapa ett bredare synfält i bilden och kunna fånga mer av det fantastiska nattlandskapet.

Hela kameran i OnePlus 7T är optimerad med OnePlus egenutvecklade kameramotor, UltraShot Engine, för att leverera fantastiska bilder även i svagt ljus.

Det kommer mera

OnePlus kommer att avslöja pris och tillgänglighet för OnePlus 7T på den europeiska lanseringen den 10 oktober, då man även presenterar fler produkter.

Läs mer på Oneplus.com

Your email address will not be published. Required fields are marked *