OtterBox Strada Future Professionals

OtterBox Strada Future Professionals

0

Här är minidokumentären som kommer att utgöra en del av serien ”OtterBox Strada Future Professionals”​. Det är f​yra kortfilmer med europeiska yrkespersoner som håller på att lägga grunden för sin yrkesframtid.

Lumitoro, som är det svenska företaget som OtterBox har valt att lyfta upp, visar i minidokumentären vilken inverkan användningen av 3D-utskrift har på smyckesbranschen. Roberto Chaves,​ en av grundarna av Lumitoro, f​örutspår även att utvecklingen av material och efterbearbetning är framtiden för yrket och nyckeln till att förbättra branschen.​

– ”Jag tror att det kommer att ske en revolution med alla nya material som kommer, olika nanomaterial som inte blir smutsiga eller material som reagerar på sin omgivning, som kan flytta eller växa eller ändra sig själva och sin egen form”,​ säger Chaves.

Här hittar du kollektionen hos Otterbox som heter just Strada Series.

Strada-serien genomgår minst 24 tester på över 238 timmar för att få utmärkelsen OtterBox certifierade skydd+ mot fall. Exakt design i två lager avleder fall och stötar, vilket gör Strada-serien till ett av de bäst skyddande läderfodralen i sin klass. Strada-serien har ett hölje i bokstil med praktisk plats för kontanter och kort. Höljet sluter säkert runt telefonen och skyddar din skärm. Inuti skyddas telefonen av ett stötabsorberande skal.

Your email address will not be published. Required fields are marked *