PEBBLE CORE OCH PEBBLE TIME 2

PEBBLE CORE OCH PEBBLE TIME 2

0

PEBBLE CORE OCH PEBBLE TIME 2

Ja då kommer jag så här jättelänge efter alla andra och berättar om vad Pebble avslöjade. Jag är ledsen för det, men livet kom liksom emellan. 

Skärmavbild 2016-05-29 kl. 22.50.58

Pebble avslöjade i förra veckan fyra nya saker. Dessa är inte till salu i dagsläget utan ligger på Kickstarter för att få in pengar till utvecklingen. Det svenska bolaget som ligger bakom Pebble har slagit rekord förr vad gäller just crowdfunding och de tillsammans med sina investerare tror stenhårt på produkten. Jag själv tycker att klockan är lite för mycket 2009 men det är just det som deras fans älskar.

Klockan är en sedvanlig smart klocka som med tiden förändrats till utseendet för passa fler. Senast kom ju den runda modellen när Huawei med flera släppte en rund modell. Det som nu presenterades var dock uppdaterade fyrkantiga modeller men med stor fokus på hälsa.

Pebble Core for runners är en liten fyrkantig sak som ska följa med dig ut i löpspåret. Den ska ersätta din telefon och på egen hand synka GPS, hastighet och låta dig lyssna på Spotify.

Skärmavbild 2016-05-29 kl. 22.57.40

Pebble Time 2 är den mest classy klockan med stål och finare band. Den har nu också pulsmätare och en färgskärm. Pebble 2 är den sportigare modellen och den har också fått pulsmätaren. Så har vi Pebble Core for hackers som är som Flic, en knapp man kan programmera att göra lite vad som helst.

Skärmavbild 2016-05-29 kl. 23.03.57

Ni hittar deras kickstartersida här. 

 

Comments
 • Elin Häggberg // Teknifik#1

  30 maj, 2016

  Åh men tack för uppdateringen ändå jag hade inte hunnit läsa nåt än för livet har kommit emellan mig med!
  Håller med dig ang designen. Personligen älskade jag deras runda modell. Är generellt betydligt mer dragen till runda smartklockor än fyrkantiga – samtidigt fattar jag att en fyrkantig display säkerligen är mer praktisk.

  Nu när jag har en så stor mobil (6S+) har jag börjat bli lite mer sugen på en smartwatch för jag lägger ofta mobilen i väskan pga för stor för fickorna.

  Svara
  • Åsa Wallenrud#2

   30 maj, 2016

   Ja jag har samma mobil och alltid i en väska. Så klockan (Apple watch) är ytterst nödvändig. Klarar mig inte utan längre. Samt när jag jobbar så ligger mobilen i mitt skåp inne i vårt omklädningsrum, men den är kopplad till butikens wifi så jag får ju alla mail m.m på klockan. Smart va?! 🙂

   Svara

Your email address will not be published. Required fields are marked *