Positiva tider just nu!

Jag har köpt bil (inte fått den än), jag ska bli moster i december, saker och ting verkar lösa sig till det bättre för närstående, firar i dag åtta år tillsammans med sambon och snart fyller jag år! Good times helt enkelt.

Nästa vecka dock är det begravning men det kommer bli superfint. Morfar har slagits länge med sjukdomar och problem men kämpat sig upp hela tiden. Nu orkade han inte längre och sitter i stället uppe på ett moln med min pappa och diskuterar. De trivdes bra i varandras sällskap.

Denna vecka ska jag försöka lära mig iMovie via youtube och börja med lite Vloggande till de olika bloggarna jag skriver på. Framförallt vill jag ha en GoPro som jag kan sätta i en bil jag testar och prata in min recension i stället.

Vi får se hur det går 🙂

gopro

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *