Raumfeld One M – den moderna köksradion

Raumfeld One M – den moderna köksradion

Vill du vara lite old-fashioned men ändå nytänkande? Då är det nämligen dig de tänkte på när de designade Raumfeld One M. 

Raumfeld One M är tänkt att vara den enkla köksradion som inte kompromissar med kvalitet eller enkelhet. Jag kan inte säga så mycket om deras uttalanden då jag varken sett den på riktigt eller hört hur den låter, jag har inte ens hört talas om märket, men detta är en vidareutveckling på en redan existerande modell.

[bctt tweet=”Raumfeld One M är tänkt att vara den enkla köksradion som inte kompromissar med kvalitet eller enkelhet.”]

Deras målgrupp är personen som gärna slår på en internet-radiokanal eller en favorit-spellista på en radio i köket, kanske på morgonen tillsammans med en morgontidning och en kopp kaffe. Enheten har fyra programmerbara knappar som du kan ställa in dina favoriter på. Enkelt, absolut, men designen lämnar lite att önska enligt mig.

teufel_raumfeld_one_m_wit

Ljudkvaliteten säger de ska vara superbra också. Tydligen ska den spela upp ljudfiler utan kvalitetsförlust i hifi-ljudkvalitet med en subwoofer med en bas ända ned till 62 Hz och en 120 watts förstärkare.

Priset ligger på 3 999 kronor och kan köpas på raumfeld.com

Känner ni till märket? Vad tycker ni?

Om Raumfeld

Raumfeld grundades år 2008 i Berlin av de två ljudfantasterna och tidiga pionjärerna inom rörelsen för bättre digitalljud, Stephan Schulz och Michael Hirsch. Efter uppköpet av Berlin Acoustics Group GmbH 2010 förenades Raumfelds avancerade programvara med ljudkomponenter av premiumklass. Genom köpet fick Raumfeld tillgång till Berlin Acoustics Groups tyska hifi-varumärke Teufel och deras mer än 35-åriga erfarenhet av att bygga ljudsystem av högsta klass. Egen utveckling i de två varumärkenas gemensamma högkvarter i Berlin förenklar utbyte av idéer och nya uppfinningar.  

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *