Ring presenterade nytt på CES

Ring presenterade nytt på CES

0

Ring presenterade nytt på CES

Ring inleder 2020 med att presentera nya tjänster med fokus på sekretess och användarkontroll. Man passar även på att lansera en smart låsanordning samt nya smarta LED-lampor. 

På teknikmässan CES i Las Vegas har Ring visat upp sitt Control Center tillsammans med ytterligare sex nya produkter som ska kunna öka säkerheten i våra hem.

Det nya Control Center, som förväntas komma till Ring-appen senare denna månad, gör det möjligt för Ring-användare att se och hantera sina anslutna enheter och tredjepartstjänster direkt i mobilen. Något som man hoppas ska förbättra användarkontroll och sekretess.

– Ring inleder 2020 med en robust serie säkerhetsanordningar. Vi kommer att fortsätta att fokusera på innovationer av nya produkter samtidigt som vi förbättrar våra kunders upplevelser, särskilt kring sekretess och användarkontroll. Det är därför vi lanserar Control Center i vår app där användare kan kontrollera sina integritets- och säkerhetsinställningar, förklarar Jamie Siminoff, grundare och utvecklingschef på Ring.

Ring ger sig även in på marknaden för smarta lås och smart belysning med de nya produkterna Ring Access Controller Pro och Ring Smart Lighting.

– Med lanseringen av nya Ring Access Controller Pro och nya Ring Smart Lighting-enheter är vi glada över att även kunna erbjuda våra kunder över 50 olika produkter de kan välja mellan för att bygga sitt anpassade, heltäckande säkerhetssystem, säger Jamie Siminoff.

 

Kolla filmen för lite mer information.

Your email address will not be published. Required fields are marked *