Mina favoriter från Samsung under CES 2020

Mina favoriter från Samsung under CES 2020

0

Mina favoriter från Samsung under CES 2020

Världens största hemelektronikmässa, CES, går just nu av stapeln och pressmeddelanden står som spö i backen. Här är mina favoriter från Samsung. 

Minikylarna Cube Collection

Här hemma har vi många gånger diskuterat vinkyl, ja eller nej och varför. Vi ha alltid landat i nej då det sällan går att ha fler olika zoner med olika temperaturer för rött respektive vitt vin. Om vi ska få det måste vi öppna stora plånboken och köpa något väldigt stort. Men Samsungs modulära minikylar vill jag nu lägga vantarna på för både skönhetsprodukter, finölen och det vita vinet. Ja så en nere i biorummet för lite godricka. Har inga priser eller någon information om de kommer till Sverige eller inte.

Cube Collection Samsung

Cube Collection Samsung

The Samsung Shoe Care System

Något annat jag läser om i pressmeddelanden är någon form av skosystem som jag direkt kände en dragning till. Hittar ingen bild eller mer information om det utom detta;

”The Samsung Shoe Care System is a trailblazing innovation in home shoe care that offers users an all-in-one shoe care solution, enabling them to deodorize, dehumidify and dry shoes with a single convenient device.”

Your email address will not be published. Required fields are marked *