Rösta med en Lime – Ja du läste rätt

Rösta med en Lime – Ja du läste rätt

0

Rösta med en Lime – Ja du läste rätt

EU-val! Har du röstat eller ska du? Eller är du en av dem som tror att det inte betyder något, att ni röst inte är viktig? Tänk om!

Jag har inte röstat än, men jag vet vad jag ska rösta på, klart och tydligt. Jag är sjuk ointresserad av politik generellt men jag är vän med en politiker och det gör att jag utan att be om det får veta vad hen gör och hur hen offrar så mycket av sitt liv för att jobba för sina sakfrågor som hen och partiet brinner för. De sakfrågorna kan jag skriva under på. Absolut, det finns säkert både partier och politiker som står för andra saker som jag håller med om också men just nu röstar jag på det jag känner till.

Rösta med en Lime

Ni som bor i storstäderna vet, sparkcyklarna! Har ni provat? Jag har.. jag älskar dem! 🙂 Hahaha!

Under valdagen den 26 maj erbjuder el-scooterföretaget Lime fria resor i Europa för att underlätta för över 350 miljoner EU-medborgare att ta sig till vallokalerna. I samarbete med ‘thistimeimvoting.eu’ erbjuder Lime gratis åkturer i Stockholm, Malmö, Lund, Göteborg och Uppsala, detta för att uppmuntra människor att inte bara rösta utan också göra det på ett roligt, säkert och hållbart sätt. I Stockholm kommer även gratis hjälmar att finnas tillgängliga.

“Vi hoppas kunna uppmuntra människor till att gå upp och ut på valdagen på ett roligt, säkert och bekvämt sätt”, säger Brad Bao, Lime: s VD och medgrundare. “Behovet av att rösta har aldrig varit viktigare. Valdeltagandet har ständigt sjunkit sedan det första valet hölls 1979, 2014 sjönk det från 67% till endast 43%. Som en integrerad del av det europeiska stadslivet kan vi på Lime bidra och spela vår roll för att öka det igen”.

Hur kommer det att fungera?

Alla måste ha laddat ned Lime-appen för att få en kampanjkod via Limes nyhetsbrev som kommer att skickas ut morgonen då vallokalerna öppnar. Koden är giltig mellan klockan 06:00 och 21:00 den 26 maj i Sverige, Österrike, Belgien, Danmark, Frankrike, Tyskland, Grekland, Polen, Portugal och Spanien.

Your email address will not be published. Required fields are marked *