The Illusionists Stockholm – recension

The Illusionists Stockholm – recension

0

The Illusionists Stockholm – recension

Min sambo fyllde jämnt i påskas och en av hans presenter var biljetter till The Illusionists på Hovet. Så i går var vi där!

Jag köpte biljetterna i december 2018 och fick plats på rad 5. Jag var så nöjd. Biljetterna var svindyra, 1 100 kr/st men vad fan, det var det värt. Jag trodde verkligen på den här showen.

Vi började med en god middag på Boston Grill på Tolv. Fantastisk mat och personal, lite som att sitta i servitörens kök, så nice. Sambon tog en Surf’n’turf och jag tog en fin lax. Efter det knatade vi runt på Tolv och spelade Flipper. 🙂

Hur tänkte dem nu?

Vi tog oss över till Hovet och klev ner på parkett och fram till rad 5. WTF? Scenen var oerhört liten och ca 50% av alla stolar stod långt ut på kanterna så man tittade rätt in i en vägg. Det var MÅNGA upprörda människor runt oss som också betalat massor av pengar och sett fram emot det här. Vad var det för idioti att göra så? Med facit i hand hade det varit bättre med billigare biljetter längre bak för då såg man åtminstone scenen.

Men tack gode gud så var showen galet bra. Vilka talanger och vilka grejer de bjöd på. Jag älskade hela upplägget för det var sju till antalet och jag tänkte att de tar en i taget och någon liksom är headliner på slutet men de varvade varandra hela tiden vilket gjorde det ännu mer nervigt. Jag älskade också hur de tog in barnen ganska ofta så de fick vara på scen och de fick hjälpa till och man involverade dem på ett så fint sätt. Sen var det plötsligt en man som sänktes ner i en vattentank och skulle frita sig själv från handbojor och hänglås – tvära kast.

Men det var i slutändan värt pengarna men de ska ha skit för stolplaceringarna.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *