RYKTENA OM NÄSTA SAMSUNG NOTE

RYKTENA OM NÄSTA SAMSUNG NOTE

0

När Note 4 kom blev jag helt till mig. Såg den först på IFA mässan i Berlin och köpte sedan min egen. 

Samsung Note är en stor telefon som haft en liten penna man kan jobba med. Jag köpte en i typ roséguld som jag älskade. et var nog en av de bästa telefonerna jag haft genom åren. Även sambon älskade den och köpte en svart variant.

Skärmavbild 2016-07-04 kl. 10.54.37

Nu är det snart dags för nästa modell som förmodligen kommer heta Note 7 och inte Note 6 som är den naturliga följden. Ja Note 5 finns men jag köpte inte den. Anledningen till nummer 7 tros vara att den ska ligga i par med S-modellerna.

Bilden nedan är de tre färgerna Note 7 kommer i och det verkar som om skärmen kommer vara ”edge” på alla modeller, alltså att du inte har ett val. Ryktet säger att en lansering ska ske i augusti i år.

note7

Your email address will not be published. Required fields are marked *