SÅ PRENUMERERAR DU PÅ DITT LIV

SÅ PRENUMERERAR DU PÅ DITT LIV

0

Att prenumerera är en bekvämlighet men också en trygghet i att inte missa ett nummer av sin favorittidning. Historiskt sett har prenumerationerna ökat och minskat i takt med andra revolutioner som tv och digitala medier. Men det är inte bara på tidningar och magasin du kan prenumerera utan du kan prenumerera på en mängd olika saker som blommor, skönhet och mat.

Den första dagstidningen, Ordinari Post Tijdender, utkom 1645 i Sverige. Sedan dess har mycket hänt och vi prenumererar både på papperstidning och digitalt, samt läser gratistidningar som Metro. Men visste du att man kan prenumerera på så mycket mer än tidningar? Tänk cigarrer, fin sprit, inredning och nörderi bland mycket annat. Det är en bra idé om du vill prova nya saker eller vill bli överraskad.

Fyll badrumsskåpet med nyheter

Något av det kanske vanligaste att prenumerera på är skönhet. Glossybox är i särklass det största företaget i Sverige för denna typ av tjänst men det dyker även upp andra som Elegantbox. Även vissa skönhetsbutiker på nätet har börjat sälja hemliga boxar men de säljs styckvis och inte som en prenumeration. Glossybox finns både som en kvinnlig version och en manlig sådan och bjuder på exklusiva, unika och spännande varuprover, vissa i full storlek. Perfekt att unna sig lite hemma-spa där du testar dig igenom produkter för hela kroppen och sedan recenserar dessa på Glossybox hemsida.

Väldoft och design

Vem vill inte ha nya och fräscha snittblommor hemma? Det är dock något vi ofta glömmer att köpa eller så kanske vi inte hinner för bussen kommer precis när du bestämt dig för vilken bukett som ska få komma med hem. Men tänk om de levererades hem till dig? Eligobox har insett att vi behöver detta och har därför skapat tjänsten som ger oss en möjlighet till lite vardagslyx. Du kan välja mellan tre olika sorters buketter och du kan också välja hur ofta du vill ha dem. Du kan få hem blommor från varje vecka upp till en gång i månaden och du kan välja att få leveransen på tisdagar eller fredagar.

Känner du dig lite vilse i inredningsdjungeln eller är du ute efter unika ting att dekorera med? Då kan du prenumerera på Designerbox som levererar en liten godbit varje månad. De samarbetar med olika designers som skapar ett unikt objekt för tjänsten, objektet skickas i en låda som också kan användas för förvaring eller som en display för produkten. Dessutom utlovas en unik överraskning varje gång.

Testa smaklökarna

Dags för eftermiddagsfikat på jobbet. Kollegan har köpt bullar och alla smaskar i sig, men du sitter där och känner att du inte vill ha för du kanske inte vill äta socker eller bara känner att något lättare vore på sin plats. Börja då prenumerera på nya tjänsten Fikabox. De levererar en box med snacks i form av frukt, nötter och andra nyttigheter. Boxen är anpassad för att kunna glida in i brevlådan hemma men kan också skickas till din arbetsplats. Du väljer själv hur ofta du vill ha den och vad du vill att den ska innehålla.

Matkassarna har gjort succé i landet Sverige. Linas matkasse banade vägen för något vi i Sverige tydligen behövde, färdigkomponerande middagar med råvaror och recept. Sedan starten 2008 har fler hakat på och vi har i dag flera företag med samma tjänst att välja på; Middagsfrid, Matkomfort, ICAs matkasse, Citygross matkasse, Årstiderna, Bra Mat Hemma, Mat & Ro, GI-boxen och många fler.

Till maten vill man dricka något och om alkohol är av intresse så finns Flaviar. Här prenumererar du på smakprover av all världens alkoholhaltiga drycker. Varje månad har ett nytt tema som whisky, gin eller vodka som valts ut av experter på området. Tillsammans med fem olika smakprover får du tips på tillbehör och hur du bör testa dryckerna. Kan också vara kul att bjuda ett par kompisar på ett test då paketen är anpassade för 3–5 personer.

Efter middagen och avecen så vill du kanske tända en cigarr men humidoren ekar tom. För att slippa detta bekymmer kan du prenumerera på det med, så klart. Kind Cigars är företaget som sköts hemifrån Skåne av Martin Nelson. På väldigt kort tid har intresset för hans prenumerationer ökat lavinartat och lovorden haglar över honom. Här får du ett nytt paket varje månad med utvalda cigarrer från alla möjliga producenter. Du kan välja mellan tre olika paket, brons, silver och guld baserat på hur många cigarrer du vill ha åt gången. Du har stor chans att komma över rariteter värda att spara till extra festliga ögonblick och unika cigarrer som du annars inte skulle få tag på.

Är du mer den nyfikna personen som vill testa det mesta till hemmet, både ätbart och städbart? Tjänsten Testagram passar dig då perfekt. Varje månad får du en ny låda med matvaror, städprodukter och även skönhetsprodukter. Allt är i full storlek, så det är aldrig smakprov, och värdet per box ska ligga på mellan 150 –200 kronor. Tillsammans med produkterna brukar det även komma med rabatter och erbjudanden att dra nytta av när du tar dig till mataffären.

Dags att nörda till det

När middagen är äten, whiskyn urdrucken och cigarren slutrökt så kan du med stolhet titta igenom dina troféer i glasskåpet. Där hittar du väldigt speciella samlarobjekt från din favoritfilm eller tecknade serie. Dessa har du fått för att du prenumererar på antingen Loot Crate eller Nerdblock. Här får man en hemlig låda varje månad med produkter på ett givet tema. Det är heta samlarobjekt, unika detaljer, signade idolbilder och mycket mycket mer. Lika kul för vuxna som för barn.

Det här var bara några idéer och det finns än mer boxar att testa. Tillsammans med Hittaboxen.se tänkte jag försöka mig på att bli testpilot för olika boxar så ni får se mer av vad som bjuds. Ni kan också ansöka om att bli testare, kolla in deras sida.

Länkar till berörda tjänster

http://www.glossybox.se/

http://www.glossybox.se/themanbox#endless1

http://www.elegantbox.se/

http://eligobox.com/

http://www.designerbox.com/en/

https://www.fikabox.se/

http://www.matkasseguiden.se/

https://flaviar.com/more

http://kindcigars.com/

http://testagram.se/

https://www.lootcrate.com/welcome_alt

https://www.nerdblock.com/

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *