SÄG HEJ TILL LOLA

SÄG HEJ TILL LOLA

0

Det etablerade mikrofonföretaget BLUE har valt att ett nytt steg genom att lansera hörlurar. Det är kanske inte det största steget vi sett eftersom båda produkterna handlar om ljud. Nu hoppas jag bara på att det är ett bra ljud också.

Jag är väldigt sugen på att testa Blue:s mikrofoner för pod-inspelning. Den jag har, av annat märke, är helt värdelös. Ska se om jag kan styra upp ett lån till nästa podcast-inspelning. Men nu är jag också sugen på att testa deras nya hörlurar som kallas LOLA.

Här är deras egna ord om hur bra hörlurarna är;

Tack vare Blues specialframställda 50 mm-element tar Lola ljudkvaliteten till en ny nivå. Elementen ger en extremt njutbar ljudupplevelse, och stora utrymmen bakom elementen maximerar luftvolymen runt elementen. Detta ger en fulländad och harmonisk ljudbild, där låga frekvenser är smala och kraftiga, mellantonerna välartikulerade och de höga frekvenserna tillräckligt vida

Hörlurarna går att köpa i svart eller vitt och kommer med två kablar i två olika längder för att passa vid alla tillfällen. Priset ska ligga på 2 590 kr och du kan hitta dem på Elgiganten, Clas Ohlson, Komplett med flera.

Mer information

Your email address will not be published. Required fields are marked *