TEST AV LIBRATONE ONE CLICK & ZIPP

TEST AV LIBRATONE ONE CLICK & ZIPP

0

Äntligen har jag fått vantarna på det coola märket Libratone. Har missat det lite i alla stress men man kan ju jobba i kapp liksom. Här kommer två karameller i deras godisburk och de heter One Click samt ZIPP.

Det är ju egentligen två helt olika högtalare som jag känner riktar sig till två olika målgrupper. Den lilla gröna tycker jag passar mer för den rörliga och yngre målgruppen medan den stora Zipp passar en mer mogen grupp.

Libratone One Click

Liten, fyrkantig och väderbeständig enligt IPX4. Går att ”bygga om” lite med tillbehör för att passa tillfället. Ljudet är okej men saknar bas. Du parar ihop med blåtand och lättast är om du använder Libratones egna app. Du kan para i hop två enheter för ett fylligare ljud också. Den är smidig och lätthanterlig och går att hänga på saker, den känns väldigt stöt-tålig vilket gör att man inte känner sig lika rädd om den.

Den finns i tre färger och kostar 1 849 sek.

oneclick

Libratone ZIPP

Storebror. Den här är större, känns vuxnare och låter bra mycket bättre. Här kan vi hitta en bas som låter väldigt bra, den slår inte igenom eller skorrar utan är ganska lagom. Den är rund och man hör lika bra från nästan alla håll, jag upplever det som att man hör ljudet från två håll bäst så jag tror jag listat ut var högtalarna sitter. Men om man inte analyserar så hårt så fungerar det bra att ställa den mitt på bordet.

Den ska hålla i 10-12 timmar och du kan köpa nya ”fodral” till den om du vill byta färg lite då och då. Man behöver inte bara använda denna till musik utan du kan också streama ljud direkt från Youtube, radio, Netflix, Amazon Music, Soundcloud, Pandora och Apple music.

Zipp kommer i fyra olika färger och med en prislapp på 2 999 sek.

img_4961

För mer information; Libratone.com

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *