Samsung lanserar nya dammsugaren Bespoke Jet | och jag har cravings

Samsung lanserar nya dammsugaren Bespoke Jet | och jag har cravings

Bespoke JET, bara namnet gör ju att man vill ha den. Kolla dessutom in designen, äntligen en dammsugare som kan stå FRAMME som en del av inredningen. 😁

Den är utrustad med hepa-filter, den väger knappt något och dessutom har den en ladd-station som dessutom tömmer dammsugaren till en behållare.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *