Samsung öppnar “egna” butiker

Samsung-Logo

Samsung tillsammans med Phone House öppnar tre butiker i Sverige med bara Samsungs produkter. 

– Det känns mycket inspirerande att tillsammans med Phone House nu öppna de första Samsungbutikerna i Sverige, säger Björn Hansen, nordisk försäljningsdirektör för telekom på Samsung. Våra kunder kommer att mötas av en helt ny shoppingupplevelse tillsammans med Samsungs alla produkter och lösningar inom telekom och mobilitet.

De tre första butikerna i Sverige öppnas i Täby centrum den 27 mars, i Kista galleria den 28 mars och i Emporia köpcentrum i Malmö den 11 april. De nya butikerna ska sälja mobiltelefoner, tablets och så kallade wearables från Samsung. Butikerna förenar butiks- och teknikinnovationer, såsom Phone House egna säljverktyg som baseras på Samsungs tablets. Vid det svenska öppnandet kommer Samsungs senaste flaggskepp Samsung Galaxy S5 finnas på plats tillsammans med de senaste Gear-produkterna, Samsung Gear 2, Samsung Gear 2 Neo samt Samsung Gear Fit. Det är första gången som svenska konsumenter har möjlighet att se och känna på de nya produkterna.

Personligen anser jag att Samsungs mobiler är ganska dåliga men att de gjort det smartaste valet när det kommer till wearables – design! Det är Samsung enbart som fått den stora massan att skaffa smart klocka och stora mobiler. Ett genidrag som kommer löna sig. Hoppas fler tar till sig och börjar designa sina wearables så man faktiskt vill ha dem på sig.

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *