HTC One vs. HTC One

0

htc one m8

Ja jag vet, det är lite förvirrande när en ny mobil är samma som en som redan finns. Eller ja, typ! 

Den nya HTC One heter ju också (M8), inget man pratar om. Men jag har ju den första modellen på One och nu när den nya kom så är jag sannerligen avis. Jag har den nya på test och det är många förbättringar. Här kommer sex stycken anledningar att byta upp sig:

1. On/off knappen har ÄNTLIGEN bytt plats. I motsats till typ alla mobiler på marknaden så har HTC One haft sin knapp på ovansidan men till vänster. Helt jävla ologiskt. Den är nu på sin rätta plats på höger sida.

2. Nu finns det plats för SD-kort. I den förra modellen fick man nöja sig med den internlagring som fanns, nu har man mer möjligheter.

3. Man har lagt till något som kallas ”Extreme Power Saving” vilket gör att ALLT utom telefoni och SMS stängs av. Jag testade med fulladdat batteri under ett knappt dygn. Hade inte förlorat en enda procent av batteriet. Ja okej, jag ringde eller sms:ade inte heller men perfekt om du är på botten av batteriet och måste spara för att kunna ringa hem eller så.

4. Inbyggd stegräknare. Ja en bra också.. Slipp ha extra band på vrister och handleder för den nya One har det inbyggt.

5. FODRALET!! Nog något av det snyggaste och smartaste jag sett. Stora hål som ger dig en snygg pixlad skärm med tid, väder och vem som ringer. Inte nog med det, du kan svara direkt på den ”skärmen”..

6. Gallerifunktionen är klart förbättrad med bättre ordning och sortering. Massor av fler funktioner i kameran också..

Inte övertygad?? Då vet jag inte vad jag kan göra mer för dig.

htc 1

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *