Simma med Sony

Simma med Sony

Hörlurar är alltid en het potatis och mer och mer blir det i takt med mer avancerad teknik och kräsna kunder. 

På CES visade Sony upp två par lurar som är till mest för dig som tränar och vill kunna både simma, springa i regn och svettas mycket samtidigt som du lyssnar på favoritmusiken.

WS413/WS414 har en rund, sladdfri design och träs över öronen så att användaren slipper oroa sig för att den ramlar av när det verkligen gäller.

WS413/WS414 är utrustad med både öronsnäckor för vardagsbruk och speciellt konstruerade vattentäta hörlurar3 täckta med en tunn film för att bilda en barriär mot vatten. Utan att kompromissa med komforten.

sony1 sony3

Cirka priser

WS413 1 130 kronor

WS414 1 250 kronor

Fakta

WS413 – har en kapacitet på 8 GB

WS414 – har en kapacitet på 4 GB

Båda modellerna är saltvatten- och dammtäta enligt IPX65/68-klasserna. De finns i storlekarna S-XL. De kommer till Sverige i mars 2016.

 

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *