It’s all about that bass, SONY

It’s all about that bass, SONY

Japp, basen har stor betydelse för de flesta, men det är stor skillnad på vilken bas man gillar. Vi får se vad dessa produkter från Sony menar med EXTRA BASS.

Jag gillar bas, men jag är ganska kräsen och kräver att basen ska låta bra, inte bara slå igenom och få inälvorna att skaka loss. Märken som JBL! och Harman Kardon tycker jag gör det ypperligt bra med just basen. På CES presenterade SONY ett gäng nya produkter som går under benämningen: EXTRA BASS och jag är väldigt nyfiken på hur de låter, kanske man kan få testa längre fram.

b

Högtalare och lurar med extra bas

I det nya sortimentet hittar vi

  • GTK-XB7 – allt-i-ett-ljudsystem med massiv basrespons från två stora 16cm baselement och belysning med klubbkänsla (??)
  • SRS-XB3 – Vattentålig trådlös högtalare med nyutvecklad 48mm stor bredbandshögtalare (full range), dedikerad EXTRA BASS-knapp för att öka feststämningen och cirka 24 timmar batteritid.
  • SRS-XB2 – kompakt och vattentålig trådlös högtalare som får plats i handen, 42 mm bredbandshögtalare (full range) med cirka 12 timmars batteritid.
  • MDR-XB650BT – lätta, trådlösa hörlurar som designats specifikt för att intensifiera uppspelning av djup bas. Exklusiva 30mm-element, inbyggd basförstärkar-struktur, dedikerade EXTRA BASS-membran och cirka 30 timmars batteritid.
Cirkapriser
GTK-XB7 3 400 SEK
SRS-XB3 1 850 SEK
SRS-XB2 1 200 SEK
MDR-XB650BT 1 350 SEK

c d

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *