Skadu – Your Shortcut To A Hyper Clean Home

Skadu – Your Shortcut To A Hyper Clean Home

0

Skadu, en motordriven städpryl ingen visste att de saknade eller behövde. Finns på Kickstarter nu om du vill stötta.

Just nu pågår CES i Las Vegas, eller njae, digitalt i år då. Jag får så mycket mail om alla nya produkter och jag har sannerligen inte tid att rapportera om alla dessa, det finns så många andra bloggar som gör det. Men den här var så rolig att jag inte kunde låta bli.

Skadu. Bara namnet är ju rolig för oss svennar. Här är en produkt jag inte saknat, önskat mig eller känner ett behov av men på nåt sätt säljer de in den till mig. Den är så töntig och fascinerande att det inte går att låta bli att i smyg ändå åtrå den.

Det är helt enkelt en enhet som ser ut som en större rakapparat som du fäster olika tillbehör på. Sedan är det bara att städa på. Du kan skura ugnen, grillgallret, köksbänken, disken, vasen och ja allt du vill. Själv har jag aldrig saknat en sådan här pryl faktiskt.. Inte ens lite.

Inte nog med det, de har ett… COMMUNITY! I appen kan du köpa tillbehör och vara en del av deras community – jag bara älskar det.

Så.. kommer du stötta detta projekt?

För alla filmer och information kan du kolla in deras sida på Kickstarter.

Your email address will not be published. Required fields are marked *