Skins till min MacBook Air – Ja tack!

Skins till min MacBook Air – Ja tack!

0

Jösses så snyggt det kan bli. Jag har en liten Air på 13″ som jag har som resedator. Den ser likadan ut som alla andra macar. Men tänk att dra på ett skin som ser ut som kolfiber? Supercoolt ju.

Skärmavbild 2015-03-12 kl. 21.17.18

Det finns olika mönster och färger att välja på som läderliknade, kolfiber, trä och metall. Kul att göra sin dator lite personlig. Jag minns en gång när jag var på pressresa och satt på någon flygplats med min dator i knät. Då hade jag satt på ett skal från Speck (länk) som var svart. Äpplet lyser ju igenom och folk tisslade och tasslade om att jag hade en svart Apple-dator!! Ingen fattade hur jag kunde ha det? Tyckte i alla fall jag var kul.

Vilken skulle du välja?

PS. Man kan även dekorera spelkonsoler, mobiler, wearables och surfplattor.

Du hittar all info HÄR

Skärmavbild 2015-03-12 kl. 21.17.39

Your email address will not be published. Required fields are marked *