Solen skiner – fönstren är smutsiga

Solen skiner – fönstren är smutsiga

0

 

Kärcher

VÅÅÅR! Glädjen över värmen och solen är enorm. Folk börjar ”våra” sina balkonger och trädgårdar. Långliggarna förbereder husvagnsplatserna och några stackars stolar tar sig ut utanför caféerna. 

Men med solen kommer det oundvikliga – man ser all skit!

När det kommer till fönstren så måste jag återigen tipsa er om det bästa som finns – Kärchers fönstertvätt. Det finns andra märken också, jag har dock inte provat dem så jag kan inte uttala mig om de skiljer sig åt.

Vad är det som är så bra med Kärchers fönstertvätt?

Jo man skurar fönstret med vatten och något medel (diskmedel, såpa, fönsterputs) här behöver man inte ösa på vätska utan tar så pass mycket att det inte rinner ner på golvet men att det är vätska kvar på rutan. Sedan tar man sin fönstertvätt som är som en dammsugare, med den suger man upp vätskan och all smuts.

[bctt tweet=”Resultatet är att det blir skinande rent utan ränder och helt utan spill på golv och möbler. #kärcher”]

Resultatet är att det blir skinande rent utan ränder och helt utan spill på golv och möbler. Tro mig, jag har använt min nu i flera år. Fast min har tröttnat då jag använder den mer eller mindre varje dag så jag ska byta upp mig till den nya modellen som heter WV 5. 

Här kan ni se när jag och Kjell testade ångrengöring och där fönstertvätten också fick vara med.

Your email address will not be published. Required fields are marked *