Sminktech på CES – stämplade ögonbryn med L’Oréal Brow Magic

Sminktech på CES – stämplade ögonbryn med L’Oréal Brow Magic

På CES i Las Vegas presenteras ny teknik för världen och jag har snappat upp några guldkorn, tex L’Oréals nyheter som L’Oréal Brow Magic.

Jag var tonåring när det var trendigt att inte ha ögonbryn alls, typ, så jag har noppat sönder dem och står i dag med två patetiska streck ovanför ögonen. Eftersom jag är totalt inkompetent vad gäller smink så går jag i gång som fan på den här typen av teknik.

Vad den gör är att “printa” dina ögonbryn. Man börjar med att använda deras app för att ta en bild på ditt ansikte. Sedan väljer du passande form och färg och sedan tar du själva maskinen och drar den över ögonbrynen och vips så är de sminkade enligt ditt val. Så det är egentligen samma sak som att använda smink och lägga på själv med penna eller borste men nu får du hjälp. Inget för de som redan kan det där med smink alltså.

Var, när hur och till vilket pris vet vi inte än. Är du sugen?

 

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *