Välkommen till Google House

Välkommen till Google House

0

DSC_0008

I dag hängde jag ute vid Villa Källhagen där Google tagit över en fin liten röd stuga, faktiskt det huset där TV4 en gång startade.

Google ville visa hur man kan använda deras produkter i vardagen, arbetet på resan och ja i hela livet helt enkelt. Jag själv anävnder Google väldigt mycket men insåg att jag inte ens använder 5% av dess kapacitet. Jag har inte utforskat det tillräckligt. Framförallt körde man röststyrning på allt i hela huset under visningen och det funkade till 99% perfekt. Måste testa detta mer inser jag.

DSC_0012

Sedan om man arbetar med Google Docs så finns det så mycket jag inte tänker på som Google Trender där man kan söka på något och se hur söktrenden är på just detta. Mycket intressant.

Jag fick även testa Google Glass som var betydligt snyggare i verkligheten än på bild och funkade annorlunda mot vad jag trott. Helt klart en cool grej men i dagsläget inte alls värt pengarna. Då skulle jag välja att satsa dem på en smart klocka i stället.

IMG_20141001_114132

Överlag så är Google fortfarande sjukt intressant och framtidsorienterat.

För godsakerna i köket stod Johan Hedberg som ligger bakom bloggen matgeek.se. Supertrevlig man med en stor portion humor.

DSC_0011

Your email address will not be published. Required fields are marked *