SONOS UPPDATERAR TILL 6.3

SONOS UPPDATERAR TILL 6.3

0

När Apple lanserade en del ny mjukvara så gynnade det en del andra företag. Sonos drar tex nytta av att man kan styra saker direkt på låsskärmen. 

Uppdateringen hamnar på version 6.3 och ger en hel del nya funktioner. Det mest attraktiva är säkert att det nu går att styra Sonos direkt från låsskärmen från iPhone/iPad.

6.3 innehåller bland annat:

Snabbkontroller från låsskärmen på iOS: Se vilken låt du spelar, höj eller sänk volymen och hoppa framåt eller bakåt i spellistan. Direkt från låsskärmen, utan att du behöver låsa upp telefonen.

Fylligare ljud för Rhapsody och Napster: Rhapsody och Napster streamar nu med högre bitrate vilket innebär ett mer levande och detaljerat ljud.

Force Touch-navigering: Har du en iPhone 6s eller 6s Plus? Använd Force Touch och hoppa mellan valfritt innehåll i din Sonos-app betydligt snabbare än att gå via menyerna.

Spilt View och Slide Over: Du kan nu öppna andra appar och lägga dem sida vid sida med Sonos-appen genom att använda Split View och Slide Over. Använd Split View för att exempelvis kolla de senaste musikbloggarna samtidigt som du bygger en ny spellista i Sonos-appen. Eller använda Slide Over för att dra igång en låt och därefter återgå till att kolla mailen.

Förenklad Trueplay Tuning: Vi har förenklat kalibreringsprocessen för att göra det enklare för Sonos-ägare att att dra full nytta av Trueplay. Om du redan har optimerat med Trueplay, och inte flyttat högtalaren efteråt, behöver du inte göra en ny kalibrering.

sonos-app-splash

Your email address will not be published. Required fields are marked *