Sony lanserar nya EXTRA BASS™-högtalare

Sony lanserar nya EXTRA BASS™-högtalare

Sony har ju haft sin stora pressdag på IFA (konsumentelektronikmässa i Berlin) och därför duggar mailen tätt med deras nya produkter. Just den här fastnade jag för och är sugen på att lyssna på. 

Blåtandshögtalare har ju blivit en enorm succé och hur man i dag kan få sådant extremt bra och högt ljud ur ytterst små format är häpnadsväckande. Här uppdaterar Sony något för alla som vill ha lite extra bass, om man till exempel lyssnar mycket på elektronisk musik.

Här är deras egna ord.

Sony presenterar nu två nya högtalare till sin EXTRA BASS™-serie. GTK-XB60 och GTK-XB90 är seriens största när det gäller ljudstyrka och storlek men är samtidigt trådlösa och bärbara.

EXTRA BASS™ har fått hårdvaruförbättringar som återger kraftfullare ljud med högre tryck. Med en lång batteritid kan festen vara längre med hjälp av de tre olika strömförsörjningslägen. Dessutom finns det möjlighet att ansluta flera enheter trådlöst.

GTK-XB60 har samma EXTRA BASS™-teknik som sin föregångare men har nu uppgraderats till 14 timmars inbyggd batteritid. Med Wireless Party Chain kan användare parkoppla upp till 10 EXTRA BASS™ högtalare[1].

EXTRA BASS™ GTK-XB90 har en batteritid på upp till 16 timmar från endast 4 timmars batteritid. Andra funktioner inkluderar appen Fiestable där användarna kan skräddarsy ljussättning, rörelsekontroll, samplingseffekter och DJ-kontroll

GTK_XB60_Pers_B-Mid

GTK_XB60_rear_BL-Mid

GTK_XB60_side_OR-Mid

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *