Vad är true wireless hörlurar?

Vad är true wireless hörlurar?

Editors choice
0

Jag har tidigare gett er en guide i de olika modellerna på hörlurar. Du kan läsa den här. Men på senare tid har det tillkommit en modell som är ganska viktig och rent av genialisk. Men det finns många olika modeller så det gäller att ha lite koll.

Ja det är en djungel där ute men man måste ge det tid innan man hittar det man tycker bäst om. Själv är jag periodare så i bland vill jag ha in-ear med sladd, andra gånger trådlösa over-ear och så drömmer jag om ett par ”True wireless” just nu.

Men vad är ”true wireless” då?

Ja du kanske har sett Apples modell? De kallas Airpods och ser ut som deras klassiska lurar men utan sladd. De är, enligt mig, de fulaste på marknaden. Men det handlar alltså om modellen ”in-ear” fast du helt tar bort sladdarna. Det finns ju ”in-ear” som är trådlösa men du har alltid en sladd eller något som binder i hop de båda delarna som sitter i örat. Men nu slipper du även det!

Vad är de negativa aspekterna?

Ja här är passformen extremt viktig. Risken att tappa dem är större eftersom de inte sitter ihop på något sätt. Sedan kanske man ser lite dum ut när man pratar med någon i telefon eller sjunger med, eller skrattar åt en podcast, och ingen ser att du har hörlurar på dig! Hahahaha. Men jag är väldigt intresserad av några modeller men får lägga det åt sidan pga studentbudget.

Här kan ni se några av modellerna på marknaden. Klicka på bilderna för att komma till respektive butik med aktuella prisuppgifter.

 

Bragi

 

 

Apple Airpods

 

Jabra Elite Sport

 

Samsung Gear IconX

Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *