Sony Smartband 2

Sony Smartband 2

0

Hälsobanden haglar över oss och ännu är det ingen som riktigt sticker ut. Vad krävs för det?

Sony Smartband 2 är en smäcker sak som ser bra ut på handleden oavsett kön och stil. Det är diskret i sköna färger som smälter bra in. Där plockar dem absolut poäng hos människor som inte lever hela sina liv på gym i färggranna tights.

Det som dock saknas är någon form av display tycker jag. Jag irriterade mig på det även på Jawbones senare UP-modeller. Det behöver inte vara så avancerat, det jag tycker man ska få se är någon slags symbol som visar hur många procent av dagens mål jag uppnått. Det är en enkel sak tycker jag, typ med dioder eller så.

5 3 1 4

Det vi ser dock är att banden blir mer och mer intelligenta där pulsmätaren är väldigt exakt och apparna coachar dig. Detta bygger på en stor mängd data som samlats in under åren med hälsoband.

Bandet har en IP68 klassning vilket är den bästa certifieringen vad gäller vattentålighet. Bandet har NFC, Bluetooth 4.0, ett batteri på 58mAh som ska räcka i fem dagar.

Sony gör också en smart sak vilket är att det är en liten vit plastgrej som innehåller allt du behöver, sedan köper du armbanden för sig vilket ger dig fler möjligheter att matcha med kläder. Smart!

Saknar du något när det kommer till hälsobanden? Har du ett, i så fall vilket?

LÄNK

Your email address will not be published. Required fields are marked *