Sony SmartBand snart i butik – GE MIG!

Jag är lite besatt av bärbar teknik, wearable tech. Jag har lagt en order på Narrative Clip och har testat diverse träningsband. Nu suger det i tarmen efter Sony SmartBand. 

Sonys smarta armband är inte bara ett tränings- och hälsoband som mäter steg. Det är livsband! Ja eller.. det är mitt eget ord på det. Dessutom är det egentligen inget band utan en liten vit sak som egentligen heter Core men som kan läggas i detta band.. Jag säger detta bara för att röra till det för er. 🙂

I alla fall.. Den sammanställer dina dagar blandat med bilder, vart du checkat in, vem du pratat med och hur mycket du har rört dig. Så du får en så kallad “life logging”, den loggar ditt liv. Det ska bli väldigt intressant att se vad den kan åstadkomma.

Jag personligen älskar ju denna typ av prylar som loggar mitt liv. Jag har själv dålig koll på hur lite jag rör mig och hur mina dagar ser ut. Jag lever i framtiden hela tiden pga stress, så att analysera hur jag faktiskt mått i dag kanske kan vara en bra sak.

Banden släpps i mars över hela världen, pris är inte klart än. Men om du köper nya Sony Xperia Z2 på Telia, kontant, så får du bandet på köpet för 5 995 kr.

Xperia

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *