Storytel Reader test

Storytel Reader test

En gammal goding har uppdaterats och rymmer nu inte bara dina böcker från ditt abonnemang men är fortfarande lika plastig!

Storytel Reader är inte en ny sak, jag har haft en rätt länge nu, men för inte så länge sedan uppdaterade dem läsaren så att man inte bara kan läsa böcker via Storytelkontot utan också kan ladda upp egna filer.

Under fliken “Mina Sidor” finner man numera “Min Reader” där man genom att godkänna Storytels användarvillkor enkelt kan ladda upp sina externa ePub-filer för att sedan kunna läsa dessa på sin läsplatta. Funktionen gäller enbart filer som är skapade eller exporterade till Epub-format och som inte innehar DRM-skydd.  För att kunna ladda upp och läsa externa filer på en Storytel Reader krävs ett Storytel-abonnemang.

Hur är läsaren då?

Jag gjorde en recension för några år sedan som ni kan se nedan. Nu har jag nyttjat läsaren rätt mycket och jag fullkomligen älskar den. Men den är inte perfekt. För det första tycker jag den är lite för plastig och jag är inte helt förtjust i att den är vit. Knapparna för att byta sidor låter rätt mycket. Ligger jag i sängen och läser och sambon ska sova bredvid så nästan ekar det i sovrummet när jag byter sida. Hahahaha.. Den är också lite långsam att dra igång när den är i sin djupvila.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Ett inlägg delat av Åsa Wallenrud (@asawallenrud)

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *