Svenska Moggles släpper sitt portabla VR headset

Svenska Moggles släpper sitt portabla VR headset

Editors choice
0

Detta är ett pressmeddelande från Moggles.

Moggles VR Headset ​är designat för att vara portabelt, på riktigt. Den ihopfällbara och lätta designen gör virtual reality tillgänglig var du än befinner dig. Moggles är kompatibel med alla smartphones upp till 6” och är tillgänglig i webshop för 699 SEK idag.

Premiumdesignen, materialvalen och en matt finish ger moggles en lyxig känsla till ett överkomligt pris. Det som gör moggles unikt är att headsetet kan fällas ihop till ett tunt hard case som gör det praktiskt samtidigt som det skyddar optiken. Med en tjocklek på endast 50mm kan du enkelt ta med dig dina moggles var du vill – det perfekta resesällskapet.

– Vi har sedan starten haft målet att utveckla ett VR headset som är portabelt utan att kompromissa på de nödvändiga funktionerna för en bra VR upplevelse: rätt optik, anpassningsbar till olika ansiktstyper och inget ljusinsläpp, säger Daniel Sandvik, medgrundare och VD på Moggles.

Linserna (35mm i diameter) är optimerade för att få ett brett synfält för att öka känslan av närvaro i VR-upplevelsen.

Det utbytbara ansiktsskummet är hygieniskt och gör det möjligt att anpassa headsetet med olika tjocklekar för att få bättre passform till olika ansiktsformer.

Moggles VR Headset har en löstagbar lucka i fronten som gör det möjligt att använda smartphonens kamera för tex. Augmented reality (AR). Headsetet är kompatibelt med alla smartphones (IOS, Android) upp till 6” skärmstorlek.

I ihopfällt läge finns plats för en handkontroll i caset som gör VR upplevelsen komplett. En handkontroll finns att köpa i shoppen.

– Din smartphone är designad för att underhålla dig var du än är, när du vill. Vårt argument är att en portabel, smartphonebaserad produkt, som Moggles, bör uppfylla samma kriterier, säger Sandvik.

www.moggles.com 

Moggles – Fold out

Moggles – Fold Out II

Moggles – Insert phone

Moggles – Change Foam

Moggles – Lens Adjustment

Har nämnts av dessa

Your email address will not be published. Required fields are marked *