Ta slösurfandet till en ny nivå

Ta slösurfandet till en ny nivå

0

Slösurfa. Ett av våra nyaste ord som jag inte tror är med i SAOL än. Men det kommer säkert. 

Slösurfa är ganska mysigt. Utan mål eller krav så bara stryker man omkring som en katt i natten. För det mesta hittar man helt onödiga sidor och information, ett kul spel eller en artikel man tar sig tid att läsa. Jag måste erkänna att jag är ganska dålig på att slösurfa, men jag är också dålig på att slappna av och bara hänge mig. Jag måste ha tydliga mål och avsikter med att surfa.

Den odugliga hemsidan

Men jag har hittat den optimala sidan för dig som vill ha hjälp att hitta helt jävla menlösa sidor, till och med jag fastnade!!

http://www.theuselessweb.com/

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *