Tävling och erbjudande

Tävling med PiccaPrint

Tema: “Värdefull”

Vill du ha dina finaste mobilbilder som fotokopior? Du kan välja om du vill ha dem hem till dig eller om du vill överraska någon med dem.

Med PiccaPrint kan du beställa fotokopior direkt från mobilen. Blanda mellan egna bilder, bilder från Hipstamatic, Instagram eller varför inte Camera+. Du kan sedan välja att skicka bilderna till dig själv, någon i din familj eller en vän. Bilderna levereras i brevlådan inom ett par dagar. Du kan även välja att skicka ett roligt meddelande tillsammans med din beställning. PiccaPrint finns till både iPhone och Android.

Var med och tävla om 100 gratis fotokopior! Såhär gör du för att delta i tävlingen:

Tävlingens tema är ”VÄRDEFULL” – så leta upp din finaste bild på temat VÄRDEFULL och ladda sedan upp den på http://www.piccaprint.com/tavling/vardefull. Jury är Linda Skugge samt Johan Strömqvist (grundare av

PiccaPrint) och vinnaren får 100 gratis fotokopior av sina egna mobilbilder från PiccaPrint.

Alla som deltar i tävlingen får också en rabattkod på 15% rabatt hos PiccaPrint.

Läs mer om PiccaPrint på http://www.piccaprint.com eller ladda ner Appen direkt från App Store eller

Android Market!

 

Tävlingen pågår fram till 31 januari. Vinnaren presenteras på Linda Skugges facebooksida http://www.facebook. com/#!/linda.skugge.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *