TEKNIKHÖRNAN PÅ ALLT FÖR HÄLSAN

TEKNIKHÖRNAN PÅ ALLT FÖR HÄLSAN

Första dagen av tre har passerat och det var superkul. Fredagen är ju så klart lugnare eftersom folk arbetar men det var skönt att värma upp och få ordning på sakerna. 

Ni är väldigt välkomna hela helgen, tänk på att ni får TRE mässor för priset av EN. Kom gärna i bekväma kläder eftersom ni kan prova en massa saker. Själv testade jag det jag var närmast vilket var Gibbon slackline och de hade också en annan produkt som är sjukt svår balansgrej. Gå gärna dit och testa. Jag finns på Aktivitetstorget där vi har både föreläsningar och träning. Boka klasserna hos oss.

Ses vi?

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *