VAD VAR DET EGENTLIGEN SOM HÄNDE IDAG?

VAD VAR DET EGENTLIGEN SOM HÄNDE IDAG?

0

I bland måste man lyssna på sin kropp, man kanske tror att man vet bättre men om den säger stopp så menar den stopp. I dag tog det nog stopp.

Under helgen var det mässa, det var tre mässor på samma gång och alla ingick i samma biljett. Det var “allt för hälsan”, “acadermia” och Fitnessfestivalen. Jag såg INGENTING av någon av dem men vänner, familj, bekanta och övriga besökare förklarade det så här:

Allt för hälsa – medelsvensson, fokus på sockerfria produkter, yoga, skön stämning.

Acadermia – brun utan sol, översminkade besökare och mycket naket.

Fitnessfestivalen – Enorm ljudvolym, proteinpulver och hormoner.

Hahahhahahaa.. Jag står alltså inte bakom dessa påståenden, då jag inte såg något själv, men det låter ganska på pricken.

cof

Teknikhörnan med miss Geek

Min bästa vän, Magdalena Bibik, har i många år arbetat med Allt för Hälsan och varit ansvarig för en scen och dess program. Jag har närvarat tidigare då jag deltagit i träningpass och modevisning på scen. Andra gånger har jag varit gäst. I år bestämde sig Magdalena för att det är dags att ta in mer teknik och vem är då bäst att ta in? Sveriges prylexpert Åsa så klart.

I år kallades ytan Aktivitetslabbet som innehöll en golvyta för träning, en scen för max 2 pers och så min del – Teknikhörnan. Det var fullt ös hela fredag och lördag där jag hade två föreläsningar om dagen om hälsoband och övrig tid stod jag och demade produkter och pratade med besökare. Det är första gången jag faktiskt jobbar i en monter på en mässa och jag älskade det verkligen. Jag oh Magdalena var så klart ett perfekt team. Det räcker med en blick så har vi kommunicerat flera meningar. Tyvärr föll mina föreläsningar lite platt då intresset var lågt från besökarna, det är sådant man inte vet innan men efter fyra föreläsningar under två dagar tog vi beslutet att inte ha dem på söndagen utan vrida det till att man får en guidning i montern i stället. Personligen verkar jag ha lite svårt att prata utan stöd, med stöd menar jag presentationsbilder, filmer, tekniska hjälpmedel. Att bara stå rakt upp och ner och prata kändes lite obehagligt. Men men, allt är en erfarenhet.

PS. Är dessa bilder snea för dig? Ytterst oklart varför dem är det då dem är åt rätt håll på alla ställen men inte när inlägget är publicerat. Jaja, ni får vrida på huvudet eller skärmen, ert val.

img_1331 img_1334

 

Helvetesdagen

I dag (söndag) hade jag väldigt svårt att vakna. Jag snoozade så många gånger att jag kom upp alldeles för sent. När jag tillslut fattade att jag skulle upp så insåg jag att jag hade migränen från helvetet. Det var många år sedan sist så jag var inte van. Men jag masade mig upp och proppade i mig maxdosen av alla mediciner jag kunde. Jag ställde mig i duschen och gav mig tid att komma till ro, värma upp kroppen och strunta i tiden. Kliver ur och hoppar i min morgonrock och sätter mig vid mitt skrivbord. Vaknar med ett ryck, jag hade somnat igen. Vänder mig om till min sminkspegel och ska försöka med tappra försök men känner illamåendet rusa så jag springer till toan och ja.. spyr. Går ut och sätter mig på trappen i iskylan, kyla är alltid det bästa när jag har migrän. Inser nu att det inte finns en chans i helvete att jag kan stå på en mässa men jag har nyckeln till skåpet med alla saker och jag har saker jag MÅSTE ha med hem kvar på mässan.

Jag skickar ett sms till Magdalena och klär på mig kläder, bara ett par besök på toan innan, sedan tar jag bilen och kör. Tur att jag bor nära för det var fan inte lätt att köra när man är yr och vill spy. Men fram kommer jag, tassar in någon timme innan öppning, länsar skåpen på allt jag måste ha och lämnar nyckeln. Sedan smiter jag ut som en tjuv, kör hem och har sedan legat i sängen fram till 17.00.

cof

Analys

Vad betyder det här då? Tjae.. kanske att kroppen sa åt mig att ta det för helvete lugnt!!! Det är intensivt just nu med skola, extrajobb, eget företag, ekonomin, stort hus, familj man aldrig hinner träffa, systerson man saknar varenda sekund av livet och allt därtill. Så jag kanske behövde sova ett dygn. Vem vet..

Nu laddar jag om för en vecka med skola med den helt unika vinkeln – Inga händelser ALLS på kvällarna. Eller ja, just nu är det tomt men jag vet att jag måste handla mat, hämta saker hos Magdalena, buda saker till PR-firmor, läsa ikapp missade lektioner från skolan, spela in en film om pressbilen jag just har, städa, tvätta, betala räkningar… LIVET!

Your email address will not be published. Required fields are marked *