Test av COM HEM Play (I ett icke COM HEM-hus)

Test av COM HEM Play (I ett icke COM HEM-hus)

0

Vi flyttade till hus för några år sedan och stod utan både internet och tv. Vi flyttade från ett Com hem-hus med snabbt fiber och en triljard tv-kanaler. Snacka om back to basics!

Nu har vi dock äntligen fått fiber på landet i Huddinge så vi sa upp den värdelösa parabol-lösningen och skaffade Netflix asap. Men i bland känner man att man saknar tv-kanalerna och allt finns inte i olika play-tjänster, så vad gör man då? Vi ville ju inte skaffa ”tv”.

I have an offer you can´t resist

Som ett brev på posten undrade Com Hem om jag inte ville testa deras Play tjänst tillsammans med Chromecast? Javisst sa jag. Så nu har vi installerat en Chromcast till tv:n nere i biorummet men ganska snabbt köpte vi en till och satte i tv:n i sovrummet. Och herrejösses vad jag är nöjd. Det är ju så jävla enkelt att sätta i gång och att sköta Com Hem Play-appen. Appen är enkel att förstå och logisk, den är snabb som satan och jag är totalt såld på den här lösningen för att få ”tv”.

Ringde svärmor mitt i sista avsnittet av Broadchurch, eller tog nattningen av barnen extra lång tid när du ville se Year Million? Inga problem. Med vår populära funktion Sju dagars omstart kan du se dina favoritprogram när du har bättre tid. Du har en hel vecka på dig.

Hur funkar det?

Det är så smidigt. När man fixat med Chromecasten så den fungerar så loggar man in i sin app och vips har du möjlighet att titta på det som går på tv just nu! Du kan också spola fram och tillbaka och göra lite som du vill. Du kan få upp en tv-tablå och välja vad du vill se och du kan välja en lista med kanaler och gå direkt till den kanalen du vill se. Det är så enkelt och smidigt att precis vem som helst klarar av det. Du kan titta på tv på bussen, hemma i soffan eller på din ensamlunch. Du kan spela in program om du har en Tivo-box, det lagras då på boxen, alltså inte i telefonen.

Kan jag skaffa Com Hem Play?

Ja nu är det ju så att man måste vara ett Com Hem-hus för att nyttja appen. Du måste alltså vara kund och ha ett av Com Hems abonnemang för att också kunna få tillgång till deras Play-tjänst.

Läs mer om Com Hem Play (länk)