Wallenrud tittar på Manick på TV6

Wallenrud tittar på Manick på TV6

Det är med blandade känslor jag tog emot nyheten om att Nisse och Simone skulle göra ett teknikprogram. Jag har i många år pitchat idéer för tv om teknik. Men nu har jag tittat på första avsnittet.

Teknik och tv vet jag är en bra kombination. Jag vet att folk vill se det om det görs på rätt sätt. Jag har jobbat en del med min idé och byggt vidare på den efter otal möten med produktionsbolag. Dock kommer jag aldrig vidare vilket har varit så jävla frustrerande men jag har fått veta vad det beror på och jag är ok med det, det handlar alltså inte om mig. 😊

Jag har inte gett upp mina planer, en del ligger fortfarande och kokar och väntar på vidare instruktioner. Men tillbaka det jag skulle skriva om.

Manick hösten 2017

Avsnitt 1 av Manick

Avsnittet var ganska bra upplagt med snabba klipp och hög fart. Jag gillar ju både Nisse och Simone men jag är inte övertygad om deras kemi, dock gör de det så bra de kan.

Deras galna upptåg är kul och spinner på det Simone är känd för, nämligen att bygga robotar som ska lösa vardagsproblem men som blir skit. Hennes youtubekanal har ju handlat mycket om hennes shitty robots och det har tagit henne till Late Show, Nasa och Mythbusters bara för att nämna några.

Jag måste se några avsnitt till för att ge en dom men jag kan tycka att det är lite för extrema idéer i bland men samtidigt är det underhållande.

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *