Wallenrud tittar på Manick på TV6

Wallenrud tittar på Manick på TV6

0

Det är med blandade känslor jag tog emot nyheten om att Nisse och Simone skulle göra ett teknikprogram. Jag har i många år pitchat idéer för tv om teknik. Men nu har jag tittat på första avsnittet.

Teknik och tv vet jag är en bra kombination. Jag vet att folk vill se det om det görs på rätt sätt. Jag har jobbat en del med min idé och byggt vidare på den efter otal möten med produktionsbolag. Dock kommer jag aldrig vidare vilket har varit så jävla frustrerande men jag har fått veta vad det beror på och jag är ok med det, det handlar alltså inte om mig. 😊

Jag har inte gett upp mina planer, en del ligger fortfarande och kokar och väntar på vidare instruktioner. Men tillbaka det jag skulle skriva om.

Manick hösten 2017

Avsnitt 1 av Manick

Avsnittet var ganska bra upplagt med snabba klipp och hög fart. Jag gillar ju både Nisse och Simone men jag är inte övertygad om deras kemi, dock gör de det så bra de kan.

Deras galna upptåg är kul och spinner på det Simone är känd för, nämligen att bygga robotar som ska lösa vardagsproblem men som blir skit. Hennes youtubekanal har ju handlat mycket om hennes shitty robots och det har tagit henne till Late Show, Nasa och Mythbusters bara för att nämna några.

Jag måste se några avsnitt till för att ge en dom men jag kan tycka att det är lite för extrema idéer i bland men samtidigt är det underhållande.

Your email address will not be published. Required fields are marked *