TEST AV: iRobot Braava Jet 240 Mopping Robot

TEST AV: iRobot Braava Jet 240 Mopping Robot

Jag har testat robotstädare många gånger och blir allt som oftast väldigt nöjd med resultatet. När det kommer till dammsugare kan det dock vara stor skillnad mellan modellerna och man bör satsa lite mer pengar på en som är intelligentare och har kraftigare sug än att köpa en “no name” för lite pengar, det kommer bara göra dig frustrerad. 

Men här ska ni få kolla på hur en robotgolvmopp fungerar. Det är faktiskt en produkt du inte visste att du behövde. Det här är andra modellen jag testar och den första blev jag störtkär i och den här faller mig också på läppen. Den är liten, smidig och lätt att förstå. Man kan välja mellan olika “putsdukar” som har inbyggt rengöringsmedel i sig. I filmen testar jag våttorkning på kakel i bastu och badrum och visst, den kommer inte ner i fogarna men bra som snabbstädning lite oftare.

[bctt tweet=”Det är faktiskt en produkt du inte visste att du behövde.” username=”asawallenrud”]

Jag är i alla fall helt såld men ändå, 2 499 kr för den?? Oklart om jag köper en just nu.

Här hittar du mer information. 

4.5 / 5 stars     
About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *