TV igen. Börjar bli rutin det här!

Tydligen ska jag vara med på TV4 Nyhetsmorgon i morgon. Snabbt påkommet ville de ha mig pratandes om vårtillbehör till bilen. Jaha.. Så jag ringer som en jävla dåre till alla jag kan komma på som kan bidra med produktlån. Det är inte lätt för är de inte på semester så har de lager i Tyskland. Voine voine. Min puls är på max och mitt i det var jag på vårdcentralen på ett besök och fick lägligt nog ett frikort! Om man har tjänat i hop till frikort – då är man inte så frisk! 🙂

Men men.. 2012 ångar på och jag tar tag i alla problem och förverkligar drömmar.

Andra gången på tv4, snart rutin!

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *