TV4, hemliga tidningar och andra projekt

Nu jävlar kan jag sälla mig till dem som alltid hymlar med hemliga projekt. Jag är en av dem. (fyll i med hånskratt)

Åtminstone fyra saker som jag vet kommer i framtiden där jag syns rätt väl. Nice.

I kväll skulle jag suttit live med Expressen och pratat om nya Iphone men skolan kallar och det är obligatorisk närvaro. Men däremot gör jag Nyhetsmorgon i stället, kolla in 7.45 i morgon bitti där vi pratar om den nya Iphone och dess utmanare.

Rally-SM tuggar på och jag känner mig snart som en i familjen. Jag känner att jag vill träffa dem lite mer privat, förare och alla runt bilarna. Prata lite mer utan stress och måsten. Vi får se hur det går.

Nu måste jag göra min läxa.

Skärmavbild 2013-08-03 kl. 19.53.44

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *