VÄLJ RÄTT POD FÖR DIN RESA MED PEAB

VÄLJ RÄTT POD FÖR DIN RESA MED PEAB

Ja har nyligen börjat lyssna på poddar. Tidigare hade jag så kort resväg så jag hann inte eller så har jag jobbat hemma. Men nu åker jag drygt en timme för att komma till skolan eller hem. 

Jag har på egen hand kommit på att P3 Dokumentär passar perfekt för min resa men jag har redan lyssnat på dem så nu måste jag hitta något nytt.

En smart tjänst

Byggföretaget PEAB har en bra tjänst som rekommenderar poddar baserat på din resväg. Du skriver in adresser som på Google Maps och väljer ressätt (cykel, gå , bil osv) därefter får du tips på podavsnitt som passar rent tidsmässigt. Så jävla smart.

ska%cc%88rmavbild-2016-11-02-kl-10-05-31

About author

Åsa Wallenrud

Med över 10 års erfarenhet som skribent inom teknik, prylar och bilar levererar jag nyheter och tester baserat på vad jag gillar och använder. Bloggen är helt oberoende, inga betalda samarbeten sker, och jag skriver med ett lättare språk för att alla ska känna sig inkluderade. Hitta mig på alla sociala medier med mitt vanliga namn och hör gärna av dig om du har något på hjärtat.

Your email address will not be published. Required fields are marked *