Veckans ölbeställning på Systembolaget – Surt och fruktigt!

Veckans ölbeställning på Systembolaget – Surt och fruktigt!

0

Veckans ölbeställning på Systembolaget – Surt och fruktigt!

Jag har druckit öl i kanske ett års tid bara. Har inte kunnat stå ut med lukten ens. Men så hände något. Min sambo bjöd ut mig på en middag och konsert förra sommaren som en del av min 40-årspresent och middagen intogs på en restaurang som ägdes av ett bryggeri. Jag tänkte att jag kan ju inte sitta här och äta och dricka vin eller vatten, jag måste prova en öl. 

Min allra första öl var då Brooklyn Nr 11304 Bel Air Sour som var så JÄVLA god. Herre jösses. Köpte på mig ett gäng på bolaget sedan innan de tog slut och eftersom det var en limiterad upplaga så har jag inte fått tag på någon sedan dess, hoppas de gör en laddning till i år.

Nu var det dags att bygga upp sommarlagret med härliga aperitif-öler.

Jag älskar surisar och fruktiga öler allra bäst. Så denna vecka plockade jag ut följande godsaker:

Sura Björnbär & Hallon Nr 33548

Hallon Nr 33045

Disco Danke Nr 33594

Subbe bryggeri, Sour Soaked Sunshine Nr 33636

Bellini Weisse Nr 33639

Klackabacken Hallon Berliner Nr 32778

Raspberry Moscow Mule Nr 33597

Tart Passion Fruit Nr 33624

Stigbergets Flamingo Juice Nr 33674

Saison Passionfruit Nr 33285

Wizard Puppethead Nr 33527

Your email address will not be published. Required fields are marked *