Uppgradering av badrummet med IKEA

Uppgradering av badrummet med IKEA

0

Uppgradering av badrummet med IKEA

Här önskar jag att inlägget handlade om hur jag på ett smidigt sätt uppgrader ett av våra badrum på egen hand med IKEA-möbler till en låg kostnad. Men så är det inte!! Jag låter någon annan göra det. 😂

Vi har två badrum i huset. Det ena totalrenoverades när vi renoverade hela nedre våningen. Det badrummet var från 1978 med möjlig uppgradering under 80-talets glansdagar. Fy fan! Det över är helt ok, inte som jag hade gjort det men det är helt, fräsch och relativt nytt. Men vad är det med folk som skaffar badrumsmöbler i det blonda trät?? Så fult.

Något år in så började den nedre lådan balla ur och insåg att om jag rör den en gång till så rasar den i molekyler. Så ut med allt och tejpa i hop skiten. Men det kändes ändå inte värt att renovera så jag lät det liksom vara. Men så hade vi hantverkare över som skulle renovera altan och balkong och då passade jag på att fråga om de kunde hjälpa oss byta kommod men det ville de inte (eller kunde..). Jag släppte tankarna.

IKEA ska alltid ställa till det

Satt en dag och kikade på IKEA på nätet och började kolla om de har hantverkare och det har de ju. För typ kök och BADRUM! Blev överlycklig. Så jag började kolla i deras sortiment och hittade en massa fint och då fick jag se deras badrumsplanerare. Nu har jag roddad runt där inne så många gånger att jag kan hela deras badrumssortiment utan och innan. Hahahhaa. Priserna är ju oslagbara och jag tog mig till IKEA en dag för att kolla exakt vad det skulle kosta med hantverkshjälp och det var helt okej. Eftersom jag gjorde 9 föreläsnings-gig och cashade in en skön summa så ska en liten del av det gå till badrummet.

Så här ser det ut i dag

Så här har jag planerat att det ska bli

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *